Курсове по английски език за деца - Пловдив

Курсове за деца в начална училищна възраст

английски за деца в първи и втори клас

Програма Primary
Тази програма е с продължителност четири години. Целта е формиране на езикова грамотност у учениците чрез поетапно надграждане на уменията за слушане с рабиране, говорене, четене и писане. Темите на уроците в учебника са интересни и близки до децата. В часовете са интегрирани игри, песни и състезания. Децата усвояват лексика и граматика,  като четат книжки на английски. По този начин те обогатяват и общата си култура. Учениците слушат автентична английска реч под формата на видео уроци, разкази, диалози, научни материали, песни и др.
Учебната система, по която учат децата е Incredible English. Тя е изключително богата на лексика и граматични конструкции. Уроците имат връзка с други учебни предмети като математика, човек и природа и изобразително изкуство. Децата учат с помощта на папагала Нортън, който е винаги готов да се забавлява заедно с тях. А песничките стимулират децата да говорят английски дори и вкъщи.

Primary 1
Програмата е подходяща за деца, които са в 1 и 2 клас. В уроците е интегрирано обучение по четене, обучение по писане и обучение за развитие на речта. Децата развиват фината моторика, запознават се с азбуката, учат думи и кратки изречения, четат традиционни английски приказки.


Какви умения и знания ще придобие детето Ви в края на програмата?

- Мога да си намеря нови приятели от цял свят, защото общувам на английски език.

- Обогатявам културата си за природата, като уча думички за животни, растения и храни.

- Изговарям правилно думичките в английския език с помощта на песнички и стихчета.

- Казвам какво мога и какво не мога да правя.

- Споделям какво харесвам и какво не харесвам.

- Мога да разпознавам и пиша числата до 10.

- Знам цялата азбука.

- Пиша думички, изречения и текст.

- Прочетох първата си книжка на английски език.

 

Учебната година в ENGLALAND е от октомври до май.

Програмата включва 90 учебни часа по 40 минути.

Посещенията са 2 пъти седмично по 1,5 учебни часа.

Учебни групи с максимум 8 деца.

 

 

Програми

Още програми

Primary 1

Курсове по английски език за деца - Пловдив

Курсове по английски език за деца - Пловдив

Знаете ли, че...

Децата, които започват чуждоезиковото си обучение в ранна детска възраст, усвояват езика с лекота и желание. Постепенно стават по-уверени в изучаването на езика и не се притесняват да използват наученото в различни ситуации. Плавното надграждане на езиковите умения спомага за усвояване на трайни знания.

Курсове по английски език за деца - Пловдив

Нашите уроци по английски език са интересни и забавни. Всеки преподавтел в Englaland дава цялата си енергия и любов, за да накара малчуганите да се чувстват добре и да учат с удоволствие. За да придобиете по-ясна представа какво представляват уроците по английски и до каква степен Вашите деца са усвоили материала, ние ще Ви поканим на открит урок в края на първия срок.