Курсове по английски език за деца - Пловдив - програма primary

Курсове за деца в начална училищна възраст

английски език за деца в 3 и 4 клас Primary 3

Програма Primary
Тази програма е с продължителност четири години. Целта е формиране на езикова грамотност у учениците чрез поетапно надграждане на уменията за слушане с рабиране, говорене, четене и писане. Темите на уроците в учебника са интересни и близки до децата. В часовете са интегрирани игри, песни и състезания. Децата усвояват лексика и граматика,  като четат книжки на английски. По този начин те обогатяват и общата си култура. Учениците слушат автентична английска реч под формата на видео уроци, разкази, диалози, научни материали, песни и др.
Учебната система, по която учат децата е Incredible English. Тя е изключително богата на лексика и граматични конструкции. Темите в учебника са увлекателни и забавни за учениците. Уроците имат връзка с други учебни предмети като математика, човек и природа и изобразително изкуство. Песничките стимулират децата да говорят английски дори и вкъщи.

Primary 3
Програмата Primary 3 е създадена специално за деца в 3 и 4 клас, които са изучавали английски език. Децата четат книги, пишат съчинения и се учат да се изразяват правилно в устна и писмена форма на английски език. След завършване на нивото Вашето дете има възможност да получи първия детски сертификат за владеене на английски език на University of Cambridge – Starters.


Какви умения и знания ще придобие детето Ви в края на програмата?

- Пиша съчинения от 100 думи за моето семейство, любим филм, музика, певец или певица, за ежедневието си и за интересни случки.

- Разказвам истории и приказки, които съм прочел в час и вкъщи.

- Пиша преразказ на прочетените в ENGLALAND книжки от 100 думи.

- Пея песни и се състезавам в интересни езикови игри.

 

Учебната година в ENGLALAND е от октомври до май.

Програмата включва 120 учебни часа по 40 минути.

Посещенията са 2 пъти седмично по 2 учебни часа.

Учебни групи с максимум 8 деца.

.

Програми

Още програми

Incredible English Primary 3

incredible english

Знаете ли, че...

Децата, които започват чуждоезиково обучението в ранна детска възраст, усвояват езика с лекота и желание. Постепенно стават по-уверени в изучаването на езика и не се притесняват да използват наученото в различни ситуации. Плавното надграждане на езиковите умения спомага за усвояване на трайни знания.

 

Конкурс за най-добър проект

Участници в конкурса могат да бъдат ученици от 3 и 4 клас. Те трябва да напишат кратко съчинение от 60 до 80 думи на екологична тема, която се обявява на място в офиса на Englaland.

Критерии за оценяване:

Граматика и правопис

Оригинални идеи

Естетическо оформление на проекта

Всяко дете ще получи материали, с които може да изработи и украси своя проект.