езиков център пловдив

Englaland

езиков център Пловдив

Ние сме езиков център Инглаленд

Нашата мисия е да предоставим качествено образование и позитивна среда за обучение. В езиков център Инглаленд се използват съвременни методи на обучение, които допринасят за ефективно усвояване на английски език. Учебните системи са умело подбрани от методистите на Инглаленд според спецификата на обучаващата се група - възраст, интереси и езикови умения. Организираме допълнителни учебни занимания за деца.

Ние сме амбициозни и обичаме предизвикателствата

Убедени сме, че нашите ученици ще получат прекрасни дипломи за владеене на английски език, ако след своята подготовка се явят на изпит за международен сертификат. За малките курсисти на Инглаленд на възраст от 8 до 12 години се организира подготовка и изпит за международните детски сертификати на University of Cambridge - Starters, Movers и Flyers.

При нас можете да се подготвите успешно и явите на изпит за престижните международни сертификати за големи First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE), Certificate of Proficiency in English (CPE) на University of Cambrige.

курсове по английски език пловдив

Курсове по английски език за всички възрасти

Ние обучаваме деца, студенти и работещи. Организираме и провеждаме курсове за корпоративни клиенти. Целта е да придобият езикови компетентности в различни области на професионалната сфера.

Специализираните курсовете се препоръчват за кандидат-студенти, студенти и работещи, които искат да придобият езикови знания и умения, тясно свързани с професионалните им нужди в сферата на икономиката, инженерството и медицината.

Преподавателите

Преподавателите на Инглаленд имат необходимата квалификация, те са мотивирани и обичат професията си. Ние следим най-новите тенденции в обучението по английски език и обучението за деца. Затова нашите преподаватели регулярно учатват в практическите семинари на Cambridge University Press и Oxford University Press.Темите са свързани с иновативни техники и методи в чуждоезиковото обучение, мотивацията при учениците и др. Преподавателите създават приятна учебна атмосфера, организират уроците по английски език, така че да са интересни, забавни и с практическа насоченост.

Програми

Още програми

При нас

Независимо дали сте големи или малки, ние искаме да ви накараме да се чувствате добре и да учите езика с най-голямо желание.

Базата

При нас обучението се осъществя в светли и уютни стаи. Базата е оборудвана с климатици, телевизори, DVD устройства, аудио уредби, компютри и Интернет.

Групите

Малки групи до 8 човека.

Часовете са съобразени със смените в училище и работното време на курсистите.

Курсовете се провеждат сутрин, следобед и вечер.

Обучението

Уроците по английски език се провеждат в приятна атмосфера.

Англоговоряща среда.

Набляга се на общуването.

Подпомагаме обучението с допълнителни онлайн материали.

Проекти, макети, песни, танци, игри и забавни истории правят уроците по aнглийски интересни и занимателни за Вашето дете.

Индивидуален подход към всеки курсист.