езиков център пловдив

Englaland Clubs

Acting Club Science Club Reading Club

Acting Club ( АКТЬОРСКИ КЛУБ )

Acting Club В този клуб децата ще се занимават с детски пиеси - структура, разбиране, действие, реч и произношение, изграждане на образи, писане на кратки детски пиеси по модел, озвучаване на филми и др. Методът е практичеки и игрови. Децата едновременно ще практикуват английски език, ще учат думи, фрази и граматични конструкции, правилно произношение RP и ще придобият полезни знания и умения в сферата на изкуството.

Science Club ( ЧОВЕК И ПРИРОДА )

В този клуб децата ще се занимават с въпроси свързани с околния свят. Връзка с предмети като екология, биология, география, физика, химия, компютърни науки и др . Методът е практичеки и игрови. Децата едновременно ще практикуват английски език, ще учат думи, фрази и граматични конструкции, правилно произношение RP и ще придобият полезни знания и умения в сферата на науките.

курсове по английски език пловдив

Reading Club ( ЧЕТЕНЕ И РАЗКАЗВАНЕ ) 

Това е светът на въображението. Клубът за приключения. Ще четем, разказваме, играем, запознаваме се с различни жанрове. Тук развиваме въображение, умения за комуникация, кративност. Методът е практичеки и игрови. Децата едновременно ще практикуват английски език, ще учат думи, фрази и граматични конструкции, правилно произношение RP и ще придобият полезни знания и ще развият умения в сферата на литературата.

Преподавателите са квалифицирани педагози с английски език и са специализирали в съответното направление.

Групите са съобразени с нивото на английски език на децата. Групите са ограничени. Местата се запълват бързо. Максимум 8 деца. 

Програми

Още програми

Контакти

Инглаленд ЕООД
4000 Пловдив
ул. Капитан Райчо 95, ет.3 офис 2
М: 0882 26 27 00
Е: englishschool@englaland.com