Английски език за възрастни в Пловдив

Лятна занималня с английски език

в езиков център Инглаленд

aнглийски език за възрастниaнглийски език за възрастни

Лятна занималня с интензивно изучаване на английски език

Организираме лятна занималня за деца от 6 до 10 годишна възраст. Нашите преподаватели имат нужния опит и квалификация за работа с деца. Групите са от максимум 8 деца, което позволява индивидуален подход към всяко едно от тях.

В занималня Инглаленд осигуряваме на учениците уютна обстановка, благоприятстваща учебния процес. А нашите преподаватели с любов и усмивка обучават и възпитават децата. Заедно с родители и учители изграждаме тяхната личност. Нашите децата са грамотни, уверени, амбициозни и щастливи.

Програма

Интензивно изучаване на английски език - децата се разпределят в групи според тяхното ниво и възраст при записване. Обучават се по определена програма. Материалът включва граматика, думи и комуникация на английски език. Обучението по английски език включва часове в клас и по време на извънкласни дейности.

Занимания за специфични знания и умения

Занимания по основните учебни предмети - включва упражнения по Математика, Български език, Околен свят, Човекът и природата, Човекът и обществото. Използва се игрови метод на обучение с цел по-лесен и приятен начин за усвояване на учебния материал.

Клуб "Човек и природа"- включва забавни научни експерименти, на базата на които децата правят базови научни заключения. Заниманията имат връзка с предмети като екология, география, химия, физика и др.

Клуб " Актьорско майсторство"- тук децата ще се занимават с детски пиеси - структура, разбиране, действие, реч и произношение, изграждане на образи, писане на кратки детски пиеси по модел, ще се запознаят с филмов сценарий и ще изпъняват кратки сцени и етюди, пеят песни и още много.

Клуб " Четене" -тук развиваме въображение, умения за комуникация и кративност. Ще четем задължителна и допълнителна литература. И всичко това с много игри и състезания.

Клуб " Спорт" - заниманията са класни и извънкласни, включват йога, аеробика, тенис на маса, народна топка, бадминтон и други.

Клуб "Арт" -включва рисуване, моделиране, апликации, изработка на бижута и други изобразителни техники.

Отдих и други развлечения

Пикник, посещение на театър*, кино*, шах, посещение на музеи*;

Хранене* Топъл обяд в ресторанта в сградата;

*Заплаща се допънително.

График: понеделник-петък от 08:30 до 17:30

ЦЕНИ:

ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ 400 ЛВ. НА МЕСЕЦ (ЮНИ, ЮЛИ, АВГУСТ)

* ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ УСЛУГИТЕ ОТБЕЛЯЗАНИ С *

 

Програми

Още програми

Обучение и възпитание

В нашата педагогическа практика използваме различни методи и техники на обучение от Монтесори педагогика, Сугестопедия, Валфдорска педагогика и други.

„Да възприемем детето с уважение,
да го възпитаме с любов,
да му дадем свобода.“ – Рудолф Щайнер

„Играта е работата на детето" – Мария Монтесори

„Великото изкуство да се научи много е да се започне с малко".– Джон Лок